Kompak masa

Cafe-Restaurant-Otel Mobilyaları seçerken…

Cafe ya da Restaurant dizayn’ı yaparken;

öncelikle mekanınızı iyi tanımanız ve nasıl bir consept yaratacağınızı düşünüp kafanızda kaba bir taslak oluşturmalısınız. Kullanmak istediğiniz masalar hangi ölçülerde, ve hangi malzemeden yapılmalı? Örneğin Ahşap masif masa mı ?

Mdflam masa mı? Compact masa mı?

Masa ayaklarınız ahşap masa ayağı mı? Döküm masa ayağı mı?Alüminyum masa ayağı mı? Paslanmaz masa ayağı mı olmalı?

Masa seçimini yaptıktan sonra, Sandalye seçimini yapmalısınız. Örneğin aradığınız sandalye, Ahşap Sandalye mi?

Metal Sandalye mi? Thonet Sandalye mi? Banket sandalye mi? Ya da küçük cafe koltukları mı kullanmak istiyorsunuz? Ya da Ahşap sedirler kullanacak mısınız? Bunların tespitine yardımcı olmak için web sayfamızın Cafe-Otel – Restaurant  bölümü nü inceleyebilirsiniz ya da aradığınız farklı bir model varsa bizimle fotoğraf paylaşabilirsiniz.

Mobilya imalatçınız olarak sizlere; hem küçük  hem de büyük mekanlar için mobilya seçenekleri sunuyoruz. Geniş mekanlarda daha büyük mobilyalar kullanabileceğiniz gibi; aynı zamanda da conceptinize uygun aksesuarları seçebilirsiniz. Böylece hem mekanınız da kullanmış olduğunuz mobilyalar öne çıkar hem de daha modern  hoş ve rahat bir mekan sahibi olmuş olursunuz.

Artikel Dizayn firması olarak sizlere mekanlarınızda kullandığınız duvar boyanıza uygun mobilya renkleri seçmenizi tavsiye ederiz.. Örneğin; duvar boyanız açık renkli ise, mekanınızda kullanacağınız mobilya renklerini bu renge uygun ya da bu rengin tonlarından kullanmanız müşterilerinizi ya da misafirlerinizi görsellik olarak da rahat ve keyifli bir ortam yaratmış olursunuz

Dekorasyonu için mobilya  seçimi oldukça önemi ve mobilyaların kalitesinin önemli olduğu kadar fiyatlarının da ekonomik olması sizler için çok önemlidir bunu iyi biliyoruz. Bu sebeble üreticiden direk tüketiciye yani sizlere satış yapmaktayız.
En güzel ve en kaliteli ürünü en uygun fiyatlarla size sunmaktan satış öncesi ve sonrası sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyarız. Web sayfamızı inceledikten sonra iletişim sayfamızdan bizleri arayabilir ya da canlı destek alabilirsiniz.
Ahşap tekstilen şezlong

Mobilyalarınızı seçerken nasıl ilerliyoruz…

  • ceviz masa

    Antalya Mr Hops

    Öncelikle  sizi dinliyoruz. Nasıl bir mekan yaratmak istiyorsunuz? Mekanınızın ölçüleri nedir? Ya da çizilmiş bir projeniz var mıdır? Varsa bizim işimiz daha kolay.  Yoksa da, karşılıklı konuşmalardan sonra size proje hazırlıyoruz. Sizleri davet ediyoruz ya da mekanınıza gelerek ön görüşme yapıyoruz. Sıcak ve samimi bir ortamda kahvelerimizi yudumlarken kendi fikirlerimizi de sizinle paylaşıyoruz. Nasıl bir masa tablası istiyorsunuz? İç mekanda mı dış mekanda mı kullanılacak? Ahşap masif masa tablası mı? (ceviz masa tablası, meşe masa tablası, kestane masa tablası, kayın (gürgen) masa tablası,  Doğal masa tablası mı?  Compact masa tablası mı? Werzalit masa tablası mı? Teak yada iroko masa tablası mı? Alüminyum masa tablası mı? MDF lam masa tablası mı? Altına düşündüğünüz masa ayağı nasıl olacak? Ahşap masa ayağı mı?  Döküm masa ayağı mı? Alüminyum masa ayağı mı? Paslanmaz ayaklar mı kullanmak istiyorsunuz? Bu şekilde masa ölçülerini ve kullanacağımız malzemeleri ve kalınlıklarını tespit ettikten sonra kullanmak istediğiniz sandalyelerin model seçimine geliyoruz.

    Ahşap sandalyeler

    Mr Hope’s İç mekan

    Sandalyeleriniz nasıl olmalı? Ahşap sandalye, ahşap giydirme sandalye, poliüretan sandalye, ahşap koltuk gibi iç mekanda kullanılan sandalyeler mi olacak? Banket sandalye kullanılacak mı? Ve sonrasında  dış mekanda kullanılan sandalyelerden  rattan sandalye,  PVC rattan görünümlü(efektli) sandalye, ahşap sandalye, teak sandalye, iroko sandalye ya da koltuk, alüminyum sandalye, plastik sandalye mi olacak? Mekanınız da rahat oturum için ahşap köşe takımları, ahşap oturma grupları, ya da büyük doğal ahşap masalar ve koltuklar kullanılacak mı? Ya da sedir grupları kullanılacak mı? Mekanınızda danışma bankosu, bar tezgahı ya da ahşap dekoratif dolaplar olacak mı? Ve dış mekanda şemsiye ya da pergole kapatmalar olacak mı? Ve sizinde tarzınız ile bizim düşüncelerimizi ortak noktada buluşturuyoruz. İsteğe özel üretim yapmanın  yanı sıra fikirlerimizle hayal dünyanızı zenginleştirmekte oldukça iddalıyız. Sizler gibi düşünüp önce kendimizi tüketici yerine koyuyoruz ve tecrübelerimizi ve daha önce yaptığımız çalışmalarımızı sizinle paylaşıyoruz.

    Sancaktepe hamam

    Sancaktepe Hamam

 Bütün bunlar konuşulup ortak bir ürün seçiminden sonra  sizlere 1. Sınıf işçilik ve 1. Sınıf malzemeyle fiyat teklifi hazırlıyoruz. 25 yıllık mesleki birikimimiz ve uzmanlığımıza dayalı ekip arkadaşlarımızla profosyonel bir  çalışma yapıp sizlere cafenizi, restaurantınızı ya da otel restaurantlarını, otel cafeteryalarınızı, havuz kenarları, ve otel odaları sabit ve hareketli mobilyalarını perdelerinden bannerlarına kadar  anahtar teslim ediyoruz. Ya da sadece ihtiyacınız olan ürünleri imalat yapıyor ve teslim ediyoruz. Sizler için kişiye özel mobilyalar üretirken küçük rütuşlar yapmaktan kendimizi alı koyamıyoruz. Sonrasında ise sizleri mutlu edecek  fevkalede görünümler ortaya çıkıyor.

Doğal ahşap bar ve tabureler

Teras Projesi

Zamanınızın sizin için ne kadar kıymetli olduğunu çok iyi biliyoruz. Verdiğimiz teslim tarihlerine gecikmeden birebir sadık kalıyoruz. Hatta pek çok müşterimiz inanamıyor daha önce sık sık başlarına geldiği için teslim tarihlerini erken söylüyorlar biz hazır deyince şaşırıyorlar ve zor durumda kalıyorlar çünkü henüz kendi hazırlıkları bitmemiş oluyor.

Sizlere hem göze hitap eden, hem rahatlığı yaşayacağınız hem de ekonominizi sarsmayacak aracı olmadan ‘üreticiden tüketiciye ‘  satış yapıyoruz.

Eminiz ki mekanınıza farklı havada tarz katmak ve deneyimli işini bilen ve seven genç iş arkadaşlarıyla çalışmak  ve sonrasında asla vazgeçemeyeceğiniz dostlar edinmek istersiniz. İşte burada biz devreye giriyoruz

Şehir yaşamının önümüze çıkardığı sorunlar yaşam stilimizi başlı başına değiştiriyor.Aslında ihtiyaç duyduğumuz tüm yeniliklere çözüm bulmak sizin ve bizlerin desteği ile hayata aktarılıyor. Kalitemizin sizlere Merhaba’ demesi için haydi işe koyulalım birlikte güzel sonuçlar elde edelim.

Hızlı ve güçlü adımlarla koşuyoruz,  gideceğimiz rotayı bilerek…

Artikel Dizayn Ailesi…..